Taxatie van woningen

Met échte zorg en aandacht uw woning laten taxeren, dat doen wij graag voor u! Staat er een verbouwing op de planning, gaat u binnenkort uw huidige woning verkopen of juist een nieuwe woning aankopen? Dan is het belangrijk om een valide taxatie uit te laten voeren.

Ruim veertig jaar ervaring in taxeren van vastgoed.

Voor een geldstrekker is het van groot belang dat uw taxatierapport met zorg wordt uitgevoerd. En laat dat nu net één van de kenmerken van onze werkwijze zijn. Niet voor niets voeren wij jaarlijks meerdere taxaties uit die snel door geldverstrekkers worden geaccepteerd. 


Wij durven met zekerheid te zeggen dat onze rapporten:

  • Snel geleverd worden
  • Met aandacht worden opgesteld
  • Goed onderbouwd zijn
  • Voldoen aan de verwachte eisen (NWWI gevalideerd)


Met onze rapporten garanderen wij u van kwaliteit en de benodigde certificering. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat er van dit rapport veel afhangt.

Neem contact met ons op

Voordat wij voor u een taxatie gaan uitvoeren horen wij graag waar u het rapport voor nodig heeft. Staat u op het punt om uw nieuwe thuis te kopen? Denkt u aan hypotheek verandering voor bijvoorbeeld een verbouwing? Al onze taxateurs zijn NRVT gecertificeerd en staan graag voor u klaar. Wilt u een met aandacht opgestelde, maar wel snelle, (NWWI gevalideerde) taxatie uit laten voeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over taxaties en de mogelijkheden?

Maak vrijblijvende afspraak!