Aankoopadvies & begeleiding

Het vinden van uw nieuwe woning, een plek die u straks thuis gaat noemen. Dit is een groot besluit en daarom wilt u de aankoop van een nieuwe woning niet overhaasten. Helaas gebeurt dit in de huidige woningmarkt regelmatig. Wij staan u graag bij als aankoopmakelaar. Zo gaat u goed voorbereid op pad en kunt u weloverwogen beslissingen nemen in het aankooptraject.

“Hoe ziet uw droomwoning eruit?”

Wanneer wij u mogen bijstaan als aankoopmakelaar doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u de juiste woning kiest. Zo gaan we eerst ontdekken waar u nu écht naar op zoek bent. Soms ontdekt u dat uw woonwensen toch anders zijn dan dat u in eerste instantie dacht. Ook bij de bezichtigingen gaan wij graag met u mee. Wij kijken soms net wat kritischer waardoor onverstandige keuzes worden voorkomen.

Heeft u uw droomwoning gevonden? Dan zorgen wij dat u de beste prijs betaald. Tijdens het gehele traject staat u als opdrachtgever voorop.


Daarbij bent u bij ons gegarandeerd van:

  • Echte begeleiding
  • Betrokkenheid
  • Veel kennis en ervaring
  • Proactieve werkwijze
  • No cure, no pay
  • Waar nodig bouwkundige checks

 

“Dankzij het team van Best Intermediair Vastgoed geniet ik nog iedere dag van mijn droomwoning.”

Met plezier begeleidt- en ontzorgt ons team u bij het gehele proces. Vanaf uw eerste vragen tot en met de laatste handtekening voor de aankoop van uw nieuwe huis, villa, bungalow of appartement van uw dromen welke precies past bij uw persoonlijke woonwensen. De combinatie van onze ervaring met onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u straks in de woning woont waar u altijd van droomde.

Maak vrijblijvend een afspraak!