Koopadvies en aankoopbegeleiding

Best Intermediair Vastgoed Makelaardij Leende de beste stap naar het vinden van het huis van uw keuze

Heeft u al langer de wens om te gaan verhuizen? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Neemt u dan contact op met Best Intermediair Vastgoed Makelaardij Leende.

Al meer dan 40 jaar dé betrouwbare begeleiding in de aankoop van uw woning

Heeft u plannen om een woning te gaan kopen, dan komen daar veel zaken bij kijken. Zoals het zoeken naar en vinden van geschikte woningen, bezichtigingen en onderhandelen over de prijs. En dat notabene voor misschien wel dé belangrijkste aankoop van uw leven! Zaken die voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid zijn. Wél voor Best Intermediair Vastgoed Makelaardij Leende en huismakelaar Matt Andreoli. Sterker nog: wij vinden dat leuk! En stellen in alles uw belang als koper voorop. U kunt bij ons rekenen op:

  • Bouwkundige check indien nodig
  • Voeren van de onderhandelingen
  • No cure, no pay!
  • Aantrekkelijke pakketkorting

Best Intermediair Vastgoed Makelaardij Leende begeleidt u graag

Met plezier begeleiden wij en ontzorgen u bij het gehele proces tot en met de aankoop van het huis, villa, bungalow of appartement van uw dromen. Dat precies past bij uw persoonlijke woonwensen.

Best Intermediair Vastgoed Makelaardij Leende heeft meer dan 40 jaar ervaring, kennis en kunde in de aankoop, verkoop en taxatie van koop- en huurwoningen. Een perfecte combinatie die wij graag voor u inzetten. Met als resultaat dat u in de woning woont waar u altijd van droomde. Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Meer weten hoe wij u kunnen begeleiden?

Maak nu een vrijblijvende afspraak!