Aanbod

61 photos available

For sale: Loo 10, 5571 KR Bergeijk

Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 932 m²
Liveable area 325 m²
€558,000

General

Schitterend, in fraaie stijl gerenoveerde langgevel woonboerderij met baden en slapen op zowel begane grond als op verdieping, riante living en separate t.v.-werkkamer gelegen op fraai aangelegd en privacy biedend perceel van ruim 900 m2 met nieuw gebouwde garage/atelier-ruimte.
STARTPRIJS VAN 558.000,= k.k. (bieden vanaf)

Begane grond:

Hal:
Middels karakteristieke voordeur toegang tot h... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, detached house
Construction period 1906
Status Available

Features

Offer
Reference number 05750
Price €558,000
Acceptance By consultation
Last updated 02 December 2017
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1906
Surfaces and content
Plot size 932 m²
Effective area 325 m²
Content 900 m³
Mapping
Number of rooms 8
Boiler
Combiboiler Yes

Definition

Schitterend, in fraaie stijl gerenoveerde langgevel woonboerderij met baden en slapen op zowel begane grond als op verdieping, riante living en separate t.v.-werkkamer gelegen op fraai aangelegd en privacy biedend perceel van ruim 900 m2 met nieuw gebouwde garage/atelier-ruimte.
STARTPRIJS VAN 558.000,= k.k. (bieden vanaf)

Begane grond:

Hal:
Middels karakteristieke voordeur toegang tot hal met uitgebreide meterkast en deur naar living.

Living:
Zeer royale living met fraaie houten kasteelvloer, schitterend balkenplafond en dubbele openslaande deur naar tuin/terras.

Keuken:
Open keuken met fraaie authentieke tegelvloer en luxe, lichte keukenopstelling met granietenblad, koelkast, vrieskast, twee spoelbakken v.v. designkraan en luxe kookfornuis met 5-pitten waarvan een wokbrander, warmhoudplaat en 2 bakovens.

T.v.-kamer:
Middels dubbele glas-in-lood deur toegang tot zitkamer aan de voorzijde met schouw met mogelijkheid voor haard en fraaie authentieke tegelvloer.

Opkamer:
Vanuit living toegang tot trapopgang met opkamer (momenteel in gebruik als speelkamer), ideaal als kantoor. De trap gaat verder naar de 1e verdieping.

Vanuit keuken toegang tot hal met separaat toilet met fonteintje en zwevend closet.

Bijkeuken:
Recent gerealiseerde bijkeuken met c.v.-installatie, aansluiting wasapparatuur en stofzuiginstallatie.

Mastervertrek:
Ouderslaapkamer:
Sfeervolle slaap- of kleedkamer met balkenplafond en fraaie glas-in-lood schuifdeuren naar badkamer.

Badkamer:
Design badkamer met groot vrijstaand designbad v.v. douchegarnituur, dubbele vaste wastafel in fraai op maat gemaakt meubel en een twee persoon inloopdouche v.v. regendouche en handdouche.

Multi-functionele ruimte:
Vanuit hoofdslaapkamer trapopgang naar grote, compleet afgewerkte ruimte (mogelijkheid 2 slaapkamers!) welke momenteel in gebruik is als grote hoofdslaapkamer. Vanuit deze ruimte toegang tot overloop met toegang tot de overige vertrekken.

1e Verdieping:
Zowel bereikbaar vanuit de living (afgesloten trap) als vanuit de hoofdslaapkamer. Vanuit de living komt de trap uit op een zeer royale overloop met inbouwkasten. Groot genoeg voor extra werkplek en/of speelruimte. Tevens separaat toilet met fonteintje.

Slaapkamers:
3 Ruime slaapkamers waarvan 2 met een schitterende op maat gemaakte bedstede. Alle slaapkamers zijn voorzien van fraaie sloophout-look vloeren.

Badkamer:
Kinderbadkamer met douche en vaste wastafel.

Doorgang naar de eerder omschreven multi-functionele ruimte welke middels trap weer direct toegang heeft tot masterbedroom.

Buiten:
Prachtig aangelegde achtertuin met gazon met terras, 13 platanen en twee grote notenbomen. Achter de woning een extra groot deels overkapt terras (ca. 40m²). Oprijlaan welke toegang verleent tot de schuur. Tevens is de tuin v.v. diverse elektra punten voor verlichting,

Royale schuur (15,00m x 5,30m) bestaande uit twee verdiepingen met carport. Schuur is v.v. diverse aansluitingen (water, elektra, riolering, gas, internet en tv aansluiting). Daarnaast zijn er voorzieningen getroffen voor een keuken, badkamer, toilet en voorbereidingen voor vloerverwarming. Schuur leent zich voor verschillende doeleinden (atelier/kantoor/mantelzorg/B&B) en is nog geheel naar eigen wens in te richten.

BELANGRIJK:

Bouwjaar 1906.
Perceel 932 m2, inhoud ca 900 m3.
Grotendeels v.v. isolerende beglazing met extra geluidsisolerende beglazing en deels vloerisolatie.
Nieuwe HR c.v.-ketel Remeha mei 2013.
Pand is in 1996 grotendeels verbouwd en gerenoveerd. In 2003 is de gehele 1e verdieping vernieuwd en in 2005 is de begane grond grotendeels vernieuwd. Mei 2011 is de gehele buitenzijde van de woning opnieuw geschilderd. In 2017 is het gehele dak vervangen. In de woning zijn nog vele authentieke details te zien welke een sfeervolle indruk afgeven, zo is bv de keuken en woonkamer v.v. authentieke vloer afwerkingen.
Elektra, verwarming, waterleidingen en rioleren zijn in bovengenoemde termijnen vervangen/vernieuwd. Ook zijn de keuken en de badkamer geheel vernieuwd.
In 2008 is aan achterzijde perceel een multifunctionele schuur gebouwd. Volop mogelijkheden o.a. voor kantoor aan huis, dubbele bewoning/mantelzorg of B&B.

KOOPPRIJS: VOORHEEN EEN PRIJS VAN BIJNA 6,5TON…
NU EEN ZEER CONCURRERENDE EN DOORDACHTE STARTPRIJS VAN 558.000,= k.k. (bieden vanaf)

Alle genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.