Description

Startprijs: € 1.300.000,- k.k. (bieden vanaf)

Gerenoveerd en vrijstaand landhuis (geheel geïsoleerd) van ca. 1687 m³ voorzien van drie slaapkamers, prachtige tuin en vele bijgebouwen met ruime bestemmingsmogelijkheden! Dit alles gelegen op een groot perceel van maar liefst 10.000 m², inclusief een prachtige ontwikkelingslocatie op een ruim bouwblok met in totaal ca. 2.700 m² bebouwd bedrijfsoppervlak met zeer ruime bestemming.
 
Indeling bedrijfswoning: 
 
Begane grond:
 
Entree:	
Royale ontvangsthal met smaakvolle plavuizen vloer welke is voorzien van vloerverwarming. In de entree is de trap naar de eerste verdieping gelegen, een dubbele openslaande deur naar de living, toegang naar de keuken en het toilet. 

Living:	
Zeer royale L-vormige living met veel raampartijen voor een fraaie lichtinval en uitzicht op de omgeving. Een zitgedeelte met sfeervolle schouw voorzien van een gashaard. 
Vanuit de living is er een doorgang naar een prachtige tuinkamer. Een eetgedeelte met een schitterend uitzicht over de tuin en een doorgang naar de bijkeuken. De gehele living is uitgevoerd met fraaie plavuizen vloer voorzien van vloerverwarming, strak gestucte wanden en plafond met inbouwspots.

Tuinkamer:
Een prachtige tuinkamer met eiken vloer en een dubbele openslaande deur naar het overdekt Terras.

Toilet:
Een luxe betegeld toilet met wandcloset en een wastafel met natuurstenen blad en wandkraan.

Keuken:	
Royale woonkeuken met moderne L- vormige keukenopstelling met veel kasten, een kasteneiland en composiet blad met spoelbak. De keuken is uitgerust met alle apparatuur zoals: 5 pits inductie kookplaat, afzuigkap, Quooker, vaatwasser, heteluchtoven, combi-oven en Amerikaanse koelkast. Vanuit de keuken is een open verbinding naar een aparte eetkamer en de hal. De keuken heeft veel ramen en is afgewerkt met plavuizen vloer met vloerverwarming, gestucte wanden en plafond met inbouw spots. De meterkast is fraai verwerkt in de keukenopstelling. 

Bijkeuken:
Praktische bijkeuken met een doorgang naar het overdekte terras, keuken, living, kelder en een tweede opgang naar de eerste verdieping. De bijkeuken is voorzien van een wastafel en is afgewerkt met plavuizen, gestucte wanden en plafond.

Souterrain:
Een ruime kelder ingericht als sfeervolle wijnkelder met natuurstenen vloer en gepleisterde wanden.

Tussenhal / Garderobe:
Een tweede ingang vindt u aan de voorzijde van de woning tussen de garage en de keuken die u toegang verschaft naar een tussenhal met een garderobe.

Terras:
De achtergevel van de woning is voorzien van een prachtig overdekt en verwarmd terras met een grote lichtstraat. Het terras is voorzien van een natuurstenen vloer en een plafond met inbouwspots. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de tuin.

Garage:
Een ruime garage voor minimaal twee auto’s met een automatische overheaddeur van 5 meter. De garage is afgewerkt met een natuurstenen vloer welke is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de garage is er doorgang naar de garderobe, het overdekte terras en de voorzijde van het pand.

Ontspanningsruimte:
Aan het terras is een aparte ontspanningsruimte met een bar, geluidsinstallatie en openslaande deuren naar het terras. Deze ruimte is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, schroten plafond en inbouwspots.

 
1e Verdieping:	
Een ruime overloop die u toegang geeft tot de slaapkamers, de badkamer, het toilet, een tussenkamer en een multifunctionele ruimte. 

Slaapkamers:

 Masterbedroom:	
Royale masterbedroom met een ruime inloopkast. Deze kamer is voorzien van twee grote ramen voor veel lichtinval. Afgewerkt met gestucte wanden, inbouwspots en vloerbedekking.


2e Slaapkamer:
Speels ingedeelde slaapkamer met een grote raampartij. Afgewerkt met gestucte wanden, inbouwspots en vloerbedekking. 

3e Slaapkamer:
Fraai afgewerkte slaapkamer met een grote inloopkast en een grote raampartij. Voorzien van vloerbedekking en gestucte wanden en plafond met inbouwspots.
 
Toilet: 
Separaat toilet met wandcloset en fonteintje.  
 
Badkamer:
Badkamer met groot ligbad in een hoekopstelling, inloopdouche met rainshower, design radiator, bidet en een wastafelmeubel met dubbele wasbak. De grote raampartij zorgt voor veel lichtinval.

2e overloop:
In het verlengde van de overloop komt u in een ruimte met een vaste trap naar de tweede verdieping. Tevens vindt u hier de tweede trap vanuit de begane grond. Vanuit deze ruimte is de toegang tot de riante multifunctionele ruimte.

Multifunctionele ruimte:
Een grote L-vormige ruimte kan naar wens worden ingericht. Te denken valt aan extra slaapkamers, hobbyruimtes, een kantoor of zelfs een guestroom.

De complete eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming.

2e Verdieping:

Bergzolder:
Op de tweede verdieping is een grote bergzolder. Hier vindt u de cv-ketel en twee grote warmwatertanks.
 
Tuin:

Achtertuin:
Een prachtige onder architectuur aangelegde tuin met een natuurvijver, vele oude (fruit)bomen, een zwembad met een houten vlonder en een jacuzzi. Bij het zwembad is een badhuis gemaakt met een wc, douche, wastafel en verwarming. De tuin is voorzien van ondergrondse beregening en op afstand bedienbare sfeerverlichting. De tuin heeft een hekwerk rondom met een achter-opgang. Vanuit de tuin is een doorgang gemaakt naar het bedrijfsgedeelte.

Voortuin:
De voortuin is voorzien van voldoende parkeergelegenheid. 
Uitgevoerd met een siervijver in een fraai gazon. De tuin heeft stroomvoorzieningen rondom en een intercom bij de voordeur.

Bedrijfsruimte:
Een bebouwd oppervlak van ca. 2.350 m² bestaande uit twee bedrijfsgebouwen van ieder ruim 700 m² een opslagloods van 500 m² en een opslagloods van 430 m². In een van de gebouwen is een ruim kantoor met een viertal kantoren ingericht. De gebouwen met asbestvrije golfplaten daken. Deze gebouwen zijn op een ruim bouwblok van ca. 3.500 m² gesitueerd. De bestemming is onlangs gewijzigd en biedt vele mogelijkheden binnen de milieuzonering categorie 1 en 2. (bijv. productie en distributie, bouwnijverheid, groothandel, detailhandel, dienstverlening,  recreatie, sport en cultuur etc. etc.) Het perceel is van vele kanten ruim toegankelijk. In de bedrijfsruimte is een mogelijkheid meer ruimte te betrekken bij de woning.

Bijgevoegd is een concept voor een mogelijke ontwikkeling op dit perceel. Dit is slechts een van de vele mogelijkheden. De bestemming laat veel ruimte toe voor uw creativiteit.


BELANGRIJK:
•	Bouwjaar 1992, perceel oppervlakte ca 10.000 m².
•	Inhoud woning ca.  1.687 m³.
•	Gehele begane grond voorzien van smaakvolle plavuizen vloeren welke is voorzien van vloerverwarming.
•	Alle kozijnen zijn van hardhout.
•	De gehele begane grond van de woning is in 2015 geheel gemoderniseerd.
•	Voorzien van camerabewakingssysteem.
•	Alle slaapkamers zijn voorzien van TV aansluitingen.
•	Werkelijk voorzien van alle luxe en wooncomfort.
•	Prachtige landelijke locatie met vrij uitzicht over de landerijen.
•	Alle uitvalswegen en voorzieningen in de directe omgeving.
•	Het bestaande multifunctionele bedrijfsgedeelte heeft vele mogelijkheden voor bedrijf en/of hobby aan huis.


Startprijs:		€ 1.300.000,=  K.K.  (Bieden Vanaf)
 
AANVAARDING:		IN OVERLEG
  
Genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

Features