Aanbod

42 photos available

For sale: Zomereik, 5707 PB Helmond

Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 1,053 m²
Liveable area 840 m²
€1,450,000

General

Recent, onder fraaie Engelse architectuur gebouwd, zeer royaal landhuis met een zeer exclusief en ongekend hoogwaardig afwerkingsniveau. De klassieke, bijna kasteelachtige uitstraling aan de buitenzijde vormt een zeer fraai contrast met de moderne en sfeervolle afwerking aan de binnenzijde.

Dit robuuste landhuis is voorzien van een souterrain onder de gehele woning met multi-functionele ruimte... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, detached house
Construction period 2011
Status Available

Features

Offer
Reference number 06375
Price €1,450,000
Acceptance By consultation
Last updated 22 May 2017
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2011
Surfaces and content
Plot size 1,053 m²
Effective area 840 m²
Content 2,800 m³
Mapping
Number of rooms 15
Boiler
Combiboiler Yes

Definition

Recent, onder fraaie Engelse architectuur gebouwd, zeer royaal landhuis met een zeer exclusief en ongekend hoogwaardig afwerkingsniveau. De klassieke, bijna kasteelachtige uitstraling aan de buitenzijde vormt een zeer fraai contrast met de moderne en sfeervolle afwerking aan de binnenzijde.

Dit robuuste landhuis is voorzien van een souterrain onder de gehele woning met multi-functionele ruimtes. Op de begane grond o.a. een design woonkeuken, intieme en sfeervolle living, speel-/werkkamer en grote garage. De 1e verdieping heeft een mastersuite met een combinatie van slapen, baden en kleden. Verder in de woning 7 slaapkamers en de 2e en 3e badkamer.

De woning is werkelijk een technisch hoogstandje (o.a. Domotica, alarminstallatie en cameratoezicht) en op alle fronten is gedacht aan energiezuinige installaties (energiekosten gemiddeld € 400,00 per maand o.a. door gebruik van zonnepanelen (niet zichtbaar op dak geplaatst) het aardwarmtesysteem en warmteterugwininstallatie.

Gesitueerd in het plan De Groene Loper, fraai gelegen tussen de Zuid-Willemsvaart, de Helmondse Golfclub ‘Overburg’ en de Aarle Rixtelseweg. Te voet naar het centrum of het prachtig park Warande. Alles ligt dichtbij.
De uitvalswegen (A67 en A50) in de omgeving bieden u een snelle toegang tot de grote steden. Centrum Eindhoven is in een mum van tijd bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. ASML: 22 km, HTC: 20 km, Internationale School Eindhoven: 21 km.

Middels dubbele voordeur komt u binnen in de royale entree met glazen deuren welke toegang bieden tot de royale leefruimte. De leefruimte is verdeeld in enerzijds een gigantische leefkeuken met aangrenzend een eetruimte en anderzijds de intieme en sfeervolle living.

De leefkeuken heeft grote raampartijen georiënteerd op de tuin. Uitgerust met een moderne, witte opstelling met grote kastenwand, kookeiland en werkopstelling en voorzien van alle apparatuur zoals: combi-/stoomoven, heteluchtoven, grote koelkast, vriezer, vaatwasser en kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Aansluitend aan het kookeiland een fraaie, grote eettafel.

Direct in open verbinding met de keuken een royale ruimte ten behoeve van grote eettafel met scheidingswand in fraaie natuursteen met openhaard (waterdamp). Aan de andere zijde van de haardwand bevindt zich de intieme zitkamer.

Verder is de begane grond nog voorzien van een kantoor-/speelkamer aan de linkervoorzijde met ingebouwde kastruimte, een praktische bijkeuken met eigen entree en doorgang naar de grote dubbele garage met tegelvloer, elektrische deuren en fraaie raampartijen.

Middels prachtige spiltrap toegang tot de 1e verdieping.

Via de overloop middels een aparte bordestrap toegang tot de linkervleugel welke de mastersuite herbergt. Deze suite is bereikbaar via dubbele deur en verdeeld in 1e ruime slaapkamer met Frans balkon, doorgang naar garderoberuimte met op maat gemaakte inbouwkasten en aangrenzend de design badkamer met vrijstaand ligbad, dubbele wastafel in op maat gemaakt meubel en aparte nis voor rainshower en toilet/bidet.
Voorts treft u in deze vleugel de 2e ruime slaapkamer met inbouwkast.

De rechtervleugel is bereikbaar middels overloop met separaat design toilet en biedt toegang tot 3e en 4e royale slaapkamer, alsmede een 2e badkamer met grote douche en dubbele wastafel met meubel.

De slaapkamers en badkamer op de 2e verdieping zijn eveneens verdeeld over de linker- en rechtervleugel. In de linkervleugel vindt u de 5e en 6e royale slaapkamer (waarvan 1 met toegang tot loggia) en de 3e badkamer met separate douche, toilet en wastafel. Slaapkamer 7 en 8 zijn gesitueerd in de rechtervleugel.

De gehele woning is voorzien van een multi-functioneel souterrain voorzien van 3 zeer royale ruimtes waarvan één met daglichttoetreding. Deze ruimtes lenen zich uitstekend voor extra werkkamers, bioscoopruimte, fitness en/of zwembad. Daarnaast is voorzien in een separate wijnruimte en een technische ruimte.

Tuin:
Fraai aangelegde tuin met royaal overdekt terras met buitenhaard en onderhoudsarm gazon. Mogelijkheden tot bijkopen van extra perceel.

BELANGRIJK:
* Perceelsoppervlakte 1053 m², inhoud ca. 2800 m3.
* Bouwjaar 2011, interieur 2014.

Voor een uitgebreide presentatie zie ook: www.zomereik-helmond.nl

Floor plans