Description

Startprijs € 690.000,- k.k. ( bieden vanaf )

Karakteristieke (gemeentelijk monument) vrijstaande multifunctionele villa met o.a. proffesionele keuken, riante woonkamer, wijnkelder, verdieping met 5 tot 6 slaap-kamers en een badkamer. Diverse bestemmingen zoals B&B, restaurant, kan-toor/praktijk en wonen! Mogelijk ontwikkelingslocatie op een groot perceel van 1762 m2 en dat midden in het centrum van Leende met winkels en voorzieningen op loopafstand. Ideale verbinding met de uitvalswegen! 

Indeling: 

Begane grond:

Ontvangsthal met tochtportaal, eikenhouten vloer, garderobenis, toiletgroepen da-mes en heren, riante woonkamer met stijlvolle houten vloer, schitterende hoge pla-fonds, uitgebreide meterkast en trapopgang naar 1e verdieping. Office/bijkeuken met kastruimte en deur naar grote wijnkelder. Riante betegelde professionele keuken met spoelgedeelte en loopdeur naar tuin. Momenteel ingericht als een horeca keu-ken maar uitermate geschikt voor het realiseren van een sfeervolle leefkeuken. 

1e Verdieping: 
Middels royale overloop toegang tot een tweetal grote bergkamers en maar liefst 5 ruime slaapkamers, een grote badkamer en een separate keuken voorzien van      keukenopstelling met diverse apparatuur. 

2e verdieping: 
Via vaste trap bereikbare grote zolderkamer. 

 
Tuin:
Prachtige tuin met optimale privacy, groot terras aan de achterzijde, grote achtertuin  2 oprijlanen aan zowel de Dorpsstraat als de Valkenswaardseweg.  

BELANGRIJK:	
* Bouwjaar ca. 1919, perceelsoppervlakte 1.762 m².
* Inhoud ca. 1.100 m³, woonoppervlakte ca. 350 m².
* Pannen dakbedekking en goten in 2021 vernieuwd! 
* Momenteel is het object op de begane grond ingericht als restaurant en de verdieping het woongedeelte gecreëerd. Ideaal object om het gehele object als  
 droomvilla in te richten.  
* Ideaal multifunctioneel object met zeer veel bestemmingsplan mogelijkheden zoals wonen, horeca, B&B, kantoor/praktijk en eventueel mogelijkheid tot ontwikkellocatie. 
 
AANVAARDING:		IN OVERLEG
  
Genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

Features