Aanbod

Photo - For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Photo - For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Photo - For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Photo - For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Photo - For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Photo - For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Photo - For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Photo - For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Photo - For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Photo - For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Photo - For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Photo - For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot
12 photos available

For sale: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot

Type of residence Apartment, penthouse, apartment
Liveable area 180 m²
Acceptance By consultation
€900,000

General

Nieuw te bouwen, luxe penthouse (180 m2) met adembenemend uitzicht over de markt van Oirschot. Het appartement is gelegen op de derde, vierde en vijfde verdieping. Vanuit de fraaie entree bereikt u de lift die u naar de 3e etage brengt. Op de 3e verdieping bevindt zich de entree/hal met separaat toilet, royale living met open keuken. Corridor met toegang tot 2 slaapkamers en luxe badkamer. Berging... More info
Features
All characteristics
Type of residence Apartment, penthouse, apartment
Construction period 2019
Status Available

Features

Offer
Reference number 06750
Asking price €900,000
Acceptance By consultation
Last updated 22 January 2020
Construction
Type of residence Apartment, penthouse, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2019
Surfaces and content
Effective area 180 m²
Content 650 m³
Surface area external storage rooms 18 m²
Surface area external, linked storage rooms 75 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1

Definition

Nieuw te bouwen, luxe penthouse (180 m2) met adembenemend uitzicht over de markt van Oirschot. Het appartement is gelegen op de derde, vierde en vijfde verdieping. Vanuit de fraaie entree bereikt u de lift die u naar de 3e etage brengt. Op de 3e verdieping bevindt zich de entree/hal met separaat toilet, royale living met open keuken. Corridor met toegang tot 2 slaapkamers en luxe badkamer. Berging/technische ruimte. Op de 4e verdieping een multifunctionele ruimte met pantry en toegang tot het dakterras van maar liefst 75 m2 met schitterend uitzicht. Op de 5e verdieping een extra kamer/atelier. Mogelijkheid tot huur eigen parkeerplaats.
Deze nieuw te bouwen en vrij in te delen penthouse maakt deel uit van complex “Koestaete”: een luxe en kleinschalig appartementencomplex (slechts 7 luxe royale appartementen met ruime terrassen en balkons.) welke wordt gerealiseerd in het voormalige Lebro gebouw. Het gebouw, dateert uit de jaren 60 (architect Fons Vermeulen) en heeft een beeldbepalende uitstraling met hoge raampartijen en het karakteristieke torentje. Fantastische locatie, gelegen in de Koestraat, pal aan de Markt in Oirschot. De toekomstige bewoners beschikken over eigen buitenruimtes. Het plan wordt duurzaam ontwikkeld: goed geïsoleerd, gasloos en verwarmd middels warmtepomp.

Oirschot algemeen:
Oirschot, een gemeente met 18.000 inwoners met de dorpskernen Middelbeers, Oostelbeers, Westelbeers (de Beerzen) en Spoordonk kent twee beschermde dorpsgezichten: de met kastanjes omzoomde monumentale Markt en - in het buitengebied - het Stratense kapelletje met omgeving. Daarnaast getuigen - verspreid over Oirschot en de Beerzen - honderd goed geconserveerde monumentale gebouwen van een rijk historisch verleden. Niet minder dan elf unieke natuurgebieden maken Oirschot en de Beerzen tot een groene gemeente. Om die reden noemt Oirschot zich met trots "monument in het groen". Buiten de bebouwde kom is het één en al natuur: heide, vennen en voor deze streek specifieke landschappen.
De Oirschotse Markt met de meer dan vijf eeuwen oude St. Petrusbasiliek en het uit 1513 daterende voormalig raadhuis is een van de mooiste pleinen van Brabant. In de schaduw van het plein ligt het intieme Vrijthof met het Boterkerkje, dat het oudste tufstenen godshuis van Brabant is.

Floor plans