Aanbod

48 photos available

Sold: Waalseweg 44, 5711 BP Someren BIEDEN VANAF

Address: Waalseweg 44, 5711 BP Someren
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 598 m²
Liveable area 235 m²
€449,000
Sold

General

Let op!! Gewijzigde interessante, nieuwe prijsstelling: Startprijs € 449.000,- (bieden vanaf)

Riante vrijstaande woning van alle luxe voorzien. Goed geïsoleerd, in 2007 volledig gerenoveerd en uitgebouwd. Ruime living, grote leefkeuken, maar liefst 5 slaapkamers en fraaie badkamer. Vrijstaande garage, mooie, veel privacy biedende tuin met zwembad. Inhoud ca. 600 m³, perceelsoppervlakte 598 m².... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, detached house
Construction period 1976
Status Sold

Features

Offer
Reference number 06529
Price €449,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 27 January 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1976
Isolations Roof
Wall
Floor
Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 598 m²
Effective area 235 m²
Content 600 m³
Surface area external storage rooms 30 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (5 bedrooms)
Outdoors
Location On a quiet street
City centre
Residential area
Sheltered location
Type Front yard
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate C
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Detached stone
Has an alarm Yes
Has cable TV Yes
Has fibre Optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has roller blinds Yes
Has a swimming pool Yes

Definition

Let op!! Gewijzigde interessante, nieuwe prijsstelling: Startprijs € 449.000,- (bieden vanaf)

Riante vrijstaande woning van alle luxe voorzien. Goed geïsoleerd, in 2007 volledig gerenoveerd en uitgebouwd. Ruime living, grote leefkeuken, maar liefst 5 slaapkamers en fraaie badkamer. Vrijstaande garage, mooie, veel privacy biedende tuin met zwembad. Inhoud ca. 600 m³, perceelsoppervlakte 598 m².

Indeling

Begane grond

Aan de zijgevel van de woning treft u een ruime oprit die plaats biedt voor het parkeren van twee auto's. De entree van de woning is te bereiken via de keurig aangelegde voortuin. De hal van de woning biedt u toegang tot het toilet voorzien van hangcloset en fonteintje, de meterkast, voorraadkast, de woonkeuken en de woonkamer.

Woonkamer

Via de hal bereikt u de woonkamer. De woonkamer is door de uitbouw ruim van opzet en is circa 11,80 m x 6,5 m groot. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich het zitgedeelte, aan de achterzijde van de woonkamer is voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. Via de achterzijde van de woonkamer heeft u middels een dubbele tuindeur toegang tot het terras op de achtertuin, hierdoor kunt u in de zomer binnen en buiten optimaal met elkaar combineren. De woonkamer is voorzien van een gashaard, eikenhoutenvloer, stucwerk wanden en een plavita-plafond. Het plafond is in 2013 vervangen.

Keuken

Via de woonkamer bereikt u de woonkeuken. Het keukenblok is opgesteld in een hoekopstelling en beschikt over voldoende onder-en boven kasten in lichte kleurstelling. De keuken biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel waar u heerlijk aan kunt dineren. De keuken is verder voorzien van een marmer tegelvloer, stucwerk wanden en plavita plafond. Tevens vindt u in de keuken de volgende inbouwapparatuur te weten: 4-pits inductie kookplaat, close-in boiler, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron.

Bijkeuken
Via de keuken heeft u toegang tot de praktische bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van een inbouwkast. Tevens treft u hier de aansluitingen van het witgoed. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de achtertuin.

Tuin
De tuin is fraai aangelegd en beschikt over meerdere terrassen waar u heerlijk kunt zitten. Verder beschikt de tuin over een gazon, volwassen beplanting en een buitenzwembad. Het zwembad is verwarmd en beschikt over een kunststof overkapping.

Garage/berging
De woning beschikt over een vrijstaande garage annex berging in de achtertuin. De garage is voorzien van inbouwkasten, een separaat toilet en badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. Dankzij de badkamer in de garage hoeft u na het zwemmen niet met natte kleding door de woning heen. Aan de achterzijde van de garage treft u een extra houtenberging. De berging dient als opslagruimte voor het tuingereedschap.

Eerste verdieping

Via vaste trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. De overloop biedt u toegang tot 5 slaapkamers, de badkamer, het toilet voorzien van hangcloset en urinoir. Op de overloop treft u tevens diverse inbouwkasten aan.

Slaapkamer I
Deze slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is op dit moment in gebruik als kantoor ruimte. De kamer is circa 3,16 m x 3,75 m groot. De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Slaapkamer II
Deze slaapkamer is gelegen aan de zijgevel van de woning en is circa 3,16 m x 3,55 m groot. De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Slaapkamer III
Deze slaapkamer bevindt zich eveneens aan de voorzijde van de woning. De kamer is op dit moment in gebruik als ouderslaapkamer en is maar liefst 3,84 m x 8,05 m groot. De kamer is voorzien van een kastenwand, nette laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Slaapkamer IV
Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De kamer is circa 3,65 m x 3,45 m groot. Middels een schuifdeur heeft u toegang tot het balkon van de woning. De kamer is verder voorzien van een nette laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Slaapkamer V
Deze slaapkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning en is circa 2,73 m x 3,65 m groot. De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Badkamer
De moderne badkamer is voorzien van een donkere tegelvloer met vloerverwarming en lichte wandtegels. In de badkamer treft u een luxe inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie, maar u kunt door de aanwezigheid van een raam ook natuurlijk ventileren.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap heeft u toegang tot de zolder. De zolder dient als extra bergruimte. Op de zolder is de Cv-ketel geïnstalleerd (bouwjaar 2011).

Bijzonderheden
- Volledig geïsoleerd
- Geheel gerenoveerd in 2007
- Gelegen in rustige straat
- Voorzien van een buitenzwembad
- Voorzien van rolluiken
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van een plavita-plafond uit 2013
- Maar liefst 5 slaapkamers

AANVAARDING: IN OVERLEG


Genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.