Aanbod

Photo - Sold: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Photo - Sold: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Photo - Sold: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Photo - Sold: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Photo - Sold: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Photo - Sold: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Photo - Sold: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Photo - Sold: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Photo - Sold: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Photo - Sold: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel
10 photos available

Sold: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel

Type of residence Building plot
Plot size 688.5 m²
Acceptance By consultation
Status Sold
€200,000
Sold

General

Bouwkavel van 688,50 m² in “de Heerlijkheid Sterksel”

Bouw (in) een “Zaligheid apart”.
Sterksel is het kleinste kerkdorp van de gemeente Heeze-Leende met ca 1.580 inwoners (stand in 2018). Toch heeft het rijke verleden van “De Heerlijkheid Sterksel” tot een bloeiende leefgemeenschap geleid met vele actieve verenigingen, een sterke dorpsraad, een fraai dorpshuis, een prachtige nieuwe basisschoo... More info
Features
All characteristics
Type of residence Building plot
Status Sold

Features

Offer
Reference number 06742
Asking price €200,000
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 10 October 2019
Construction
Type of residence Building plot
Type of construction Existing estate
Surfaces and content
Plot size 688.5 m²

Definition

Bouwkavel van 688,50 m² in “de Heerlijkheid Sterksel”

Bouw (in) een “Zaligheid apart”.
Sterksel is het kleinste kerkdorp van de gemeente Heeze-Leende met ca 1.580 inwoners (stand in 2018). Toch heeft het rijke verleden van “De Heerlijkheid Sterksel” tot een bloeiende leefgemeenschap geleid met vele actieve verenigingen, een sterke dorpsraad, een fraai dorpshuis, een prachtige nieuwe basisschool, een cafetaria en een supermarkt.
De natuur in Sterksel is veelzijdig, de schitterende Panbossen en natuurgebied de Lange Bleek met mee stromende beeklopen.
De kernen van de omliggende dorpen Heeze, Maarheeze (beide met een treinstation), Leende en Someren zijn via diverse invalswegen binnen ca. 10 minuten bereikbaar.

Het bouwkavel is gelegen aan een prachtige laan met oude bomen in het centrum van Sterksel. Het vigerend bestemmingsplan staat het bouwen van één vrijstaande woning of twéé woningen type twee onder een kap toe. De regels van het bestemmingsplan bieden ruime mogelijkheden om de woning(en) èn eventuele bijgebouwen naar uw wensen te ontwerpen en te bouwen.

Kantoorruimte, praktijkruimte en lichte bedrijvigheid aan huis in milieu categorie 1 of 2 past ook binnen het bestemmingsplan.

Belangrijk:
* Perceel grootte 688,50 m²
* Ruime mogelijkheden binnen het bestemmingsplan.
* Toegestane bijgebouwen 100 m²
* Goed ontsloten door diverse invalswegen
* Prachtige groen omgeving met aangrenzende uitgestrekte natuurgebieden
* Per direct beschikbaar

Aanvaarding in overleg

Vaste koopprijs € 200.000 k.k.


Genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

Extra