Aanbod

16 photos available

Sold: Peelven 1, 6029 PG STERKSEL BIEDEN VANAF

Address: Peelven 1, 6029 PG Sterksel
Type of residence House, residential farm, detached house
Plot size 7,940 m²
Liveable area 235 m²
€585,000
Sold

General

STARTPRIJS: € 585.000,- k.k. (bieden vanaf)

Te koop in Sterksel, Peelven 1

Op een werkelijk unieke plek in een bosrijke omgeving gelegen fraai landhuis met een prachtige, riante living met veel lichtinval en prachtig uitzicht op de landerijen. Een mooie ruime leefkeuken, ruime bijkeuken, grote dubbele inpandige garage, drie slaapkamers, twee badkamers en twee fraaie multifunctionele ruimtes.... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, residential farm, detached house
Construction period 2001
Status Sold

Features

Offer
Reference number 06366
Price €585,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Last updated 28 February 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, residential farm, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2001
Surfaces and content
Plot size 7,940 m²
Effective area 235 m²
Content 660 m³
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Boiler
Combiboiler Yes

Definition

STARTPRIJS: € 585.000,- k.k. (bieden vanaf)

Te koop in Sterksel, Peelven 1

Op een werkelijk unieke plek in een bosrijke omgeving gelegen fraai landhuis met een prachtige, riante living met veel lichtinval en prachtig uitzicht op de landerijen. Een mooie ruime leefkeuken, ruime bijkeuken, grote dubbele inpandige garage, drie slaapkamers, twee badkamers en twee fraaie multifunctionele ruimtes. Op een perceel van maar liefst 7.940 m² met een grote veldschuur met o.a. paardenstallen, kleinveestallen en een ruime werkplaats. De ideale locatie voor paardenliefhebbers.

Indeling:

Begane grond:

Entree:
Via de voordeur komt u in een mooie ruime hal met vide. De hal is voorzien van een rustieke plavuizenvloer, stucwerk wanden en plafond met inbouwspots. De hal geeft toegang tot de living, leefkeuken, multifunctionele ruimte, gang naar de garage, bijkeuken, badkamer en de meterkast. Een fraaie houten trap geeft toegang tot de verdieping.

Living:
Een riante living op het zuiden met grote raampartijen aan drie zijden en een bijzonder mooie erker voor een comfortabele zithoek. De living heeft vloerbedekking, stucwerk wanden en een sierstucwerk plafond met inbouwspots. Voor de gezellige winteravonden is er een fijne gas openhaard in de schouw gemaakt. Een dubbele openslaande deur met glas verbindt de living met de leefkeuken.

Kantoor/multifunctionele ruimte:
Een ruime multifunctionele ruimte biedt mogelijkheden voor een kantoor, kinderkamer, tv-kamer etc.. De ruimte is voorzien van een plavuizen vloer, stucwerk wanden en plafond met inbouwspots en een vaste inbouwkast. Ook hier zorgen grote raampartijen voor veel lichtinval.

Keuken:
Een grote leefkeuken met een fraai uitzicht over het landschap, de tuin en de stallen. De keuken is voorzien van op maatgemaakte kasten met alle wenselijke apparatuur en fraai tegelwerk, stucwerk wanden en plafond met inbouwspots.

Badkamer:
Op de begane grond is vanuit de hal een handige badkamer bereikbaar. Deze is voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water en een douche. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een gestuct plafond met inbouwspots.

Gang:
Vanuit de hal en de keuken bereikt u een praktische gang die doorgang biedt naar buiten, een kelderkast, een kast voor wasmachine en droger, een apart toilet en een bijkeuken/verblijfsruimte. De gang is voorzien van een plavuizenvloer, stucwerk wanden en plafond.

Bijkeuken:
De bijkeuken verbindt de garage met de gang. In feite is de bijkeuken een bijzondere, lichte verblijfsruimte met vele mogelijkheden zoals kantoor of speelkamer. Deze ruimte is ook voorzien van de plavuizenvloer, gestucte wanden en plafond.

Toilet:
In de gang is een apart toilet met wandcloset, geheel betegeld en voorzien van een fonteintje.

Kelderkast:
In de gang vindt u ook een ruime praktische kelderkast, half betegeld en voorzien van vele handige legplanken.

Eerste verdieping:
Over de mooie houten trap komt u op de overloop met vloerbedekking. De overloop geeft toegang tot de badkamer en drie slaapkamers.

Slaapkamers:

Masterbedroom:
Een ruime masterbedroom met dubbele openslaande getoogde deuren naar het dakterras. De slaapkamer is voorzien van vaste bergkasten en een verbinding naar de badkamer. Uitgevoerd met vloerbedekking, gestucte wanden en plafond met inbouwspots.

Tweede Slaapkamer:
Ruime slaapkamer met vloerbedekking, stucwerk wanden en plafond.

Derde Slaapkamer:
Voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en plafond.

Badkamer:
Geheel betegelde ruime luxueuze badkamer voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel met warm en koud stromend water, wandcloset, bidet en een urinoir. Een dakkapel met grote ramen zorgt voor een bijzonder ruimtelijke omgeving.

Garage:
Ruime dubbele garage met overheaddeuren waarvan één automatisch. De garage is gemaakt in een grote ruime schuur met spouwmuren, stalen spanten en geïsoleerde dakplaten. In deze schuur is een aparte ruimte gemaakt met een betonnen dek waar gemakkelijk paardenstallen gemaakt kunnen worden en een hooischelf. Natuurlijk is de schuur ook voor vele andere doeleinden aan te wenden.

Tuin:
Een fraai aangelegde voortuin met een ruime oprit, parkeergelegenheid voor minimaal drie auto’s, gazon en een vijver. Aan de achterzijde van het pand is een riant terras gemaakt met een prachtig uitzicht over de weilanden. De oprit aan de voorzijde biedt de mogelijkheid om met zwaar materieel naar de landerijen en de veldschuur te gaan.

Landerijen:
Het ruime perceel is omheind door hekwerk. De weilanden bieden optimale condities voor het houden van paarden en/of kleinvee. Het perceel is in een makkelijk bewerkbare indeling opgesplitst.

Paardenstallen:
Op het terrein is een ruime veldschuur met vier ruime paardenstallen, een poetsplaats met warm en koud stromend water en een aparte werkruimte. Boven de paardenstallen is een grote schelf voor opslag van hooi en stro en een volière. Onder het dak van de schuur zijn ook stallen voor kleinvee gemaakt. De veldschuur is voorzien van een compleet nieuw golfplaten dak met lichtplaten.


BELANGRIJK:
• Bouwjaar: 2001.
• Oppervlakte 7.940 m².
• Inhoud ca. 660 m³.
• Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van een smaakvolle rustieke plavuizenvloer met vloerverwarming.
• Badkamer is ook voorzien van vloerverwarming.
• De woning is instapklaar.
• Prachtige landelijke locatie met vrij uitzicht over de landerijen.
• Uitermate geschikt voor paardenliefhebbers.
• Uitgestrekte bossen in de directe omgeving.

AANVAARDING: IN OVERLEG

Genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.