Description

Startprijs € 525.000,- k.k. (bieden vanaf)

Karakteristiek, halfvrijstaand, royaal uitgebouwd jaren 30 herenhuis op fantastisch aangelegd perceel van maar liefst 650 m2, gelegen op hoeklocatie en rondom volledig groen en vrij. Zeer royaal uitgebouwd met onder andere sfeervolle living, werk-of tv-kamer, leefkeuken en grote multi-functionele praktijk/kantoorruimte ( ook te gebruiken voor mantelzorg) op begane grond en op de verdiepingen 3 slaapkamers en badkamer. 

Middels karakteristieke voordeur toegang tot hal met fraaie granitovloer en lambrisering. Aan de rechterzijde een 1e werk- of tv-kamer met fraaie houten vloer en grote raampartijen met glas-in-lood. Vanuit de hal aan de linkerzijde toegang tot een  sfeervolle lichte living met houtkachel (ter overname), houten vloer en stucwerkwanden en -plafond. Praktische kelderkast. Eetkamer met openslaande deuren naar tuin/terras, houten vloer en stucwerkwanden en -plafond. Ruime leefkeuken met karakteristieke keukenopstelling met hardstenen werkblad en alle apparatuur. Voorzien van fraaie lichtstraat met screen en openslaande deuren. Schuifdeur naar praktische bijkeuken. Toilet met moderne, luxe betegeling en sanitair. Zeer royale, multifunctionele praktijkruimte met eigen ingang via de tuin, eigen meterkast, krachtstroom en vaste internet aansluiting. Een heerlijke lichte ruimte met schuifdeuren, eigen toilet en royale zolder. Mogelijkheid voor masterbedroom of mantelzorg.

1e Verdieping:
2 Ruime slaapkamers met nieuwe houten vloer. 1 van de kamers is voorzien van inbouwkasten met nis voor bureau. 
Zeer ruime badkamer in klassieke stijl met douche, ligbad, toilet en wastafel.

2e Verdieping:
Ruime voorzolder met Velux dakraam en elektrische rolluiken. Momenteel in gebruik als werkkamer, mogelijkheid extra (kleine) slaapkamer.
3e Slaapkamer met Velux dakraam, elektrische rolluiken en hoogslaper.

Privacy biedende achtertuin met diverse terrassen en zeer fraaie beplanting. Berging met zonnepanelen en terras met klein zwembad. Aan de voorzijde een ruime oprit met schuifpoort naar tuin. In het verlengde van de tuin is geen bebouwing en biedt uitzicht op gemeentegroen (bomen).  

-Bijzonder sfeervolle woning met authentieke details.
-Zeer royaal oppervlakte op begane grond met diverse mogelijkheden.
-Ruime, groen wegkijkende, sfeervolle tuin
-Fijne locatie ten opzichte van het centrum, alle voorzieningen en uitvalswegen.
-Nieuwe CV-ketel, stoppenkasten, elektra en bekabeld internet.
-Nagenoeg geheel voorzien van HR+(+) glas en dakisolatie.
-Voorzien van automatische beregeningsinstallatie.

Features