Aanbod

53 photos available

For sale: Lissevenlaan 29*, 5582 KC Waalre

Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 3,735 m²
Liveable area 494 m²
€2,800,000

General

Lissevenlaan 29, in de oorsprong een charmante woning uit 1955 welke getransformeerd is tot een luxe en warme gezinsvilla. Als u zich bedenkt dat de huidige eigenaren in samenspraak en nauwe samenwerking met Piet Boon en Hertroys Architecten 2 jaar hebben gewerkt aan alleen al de interne verbouwing kunt u zich voorstellen dat dit resulteert in een perfect passend geheel met een doordachte indeling... More info
Features
All characteristics
Type of residence House, single-family house, detached house
Construction period 1950
Status Available

Features

Offer
Reference number 06391
Price €2,800,000
Acceptance By consultation
Last updated 04 December 2017
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1950
Surfaces and content
Plot size 3,735 m²
Effective area 494 m²
Content 1,869 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 11 of which (5 bedrooms)
Boiler
Combiboiler Yes

Definition

Lissevenlaan 29, in de oorsprong een charmante woning uit 1955 welke getransformeerd is tot een luxe en warme gezinsvilla. Als u zich bedenkt dat de huidige eigenaren in samenspraak en nauwe samenwerking met Piet Boon en Hertroys Architecten 2 jaar hebben gewerkt aan alleen al de interne verbouwing kunt u zich voorstellen dat dit resulteert in een perfect passend geheel met een doordachte indeling en volledig afgestemd materiaal gebruik.

Een zeer royaal woonoppervlakte wat door de indeling toch intimiteit biedt. De hal/entree welke doorloopt in een atrium vormt het hart van de woning en biedt toegang tot alle vertrekken. Een open verbinding tussen alle ruimtes waarborgt het contact binnenshuis.

Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de sfeervolle living met open haard met schouw en op maat gemaakte kasten wanden. Grote glazen pui naar overdekt terras met verwarming en buitenhaard. Via corridor toegang tot multifunctionele ruimte (momenteel in gebruik als kantoor) met hoog plafond met balken, op maat gemaakte kasten en open haard.
Aan de rechterzijde een fantastische woonkeuken voorzien van kookeiland en werkelijk alle wenselijke apparatuur. Eye-catchers hier zijn het robuuste Viking fornuis en het massieve Italiaanse natuurstenenblad (waar een dag voor nodig is geweest om deze in de woning te krijgen). Tussenportaal met maatwerk-kasten en loopdeur naar tuin. Puur praktisch maar wel een must: de bijkeuken met deur naar buiten en toegang tot kelder. Ook deze ruimte is een passend plaatje met op maat gemaakte kasten.
Doorgang naar lager gelegen 2e living/tuinkamer met houten vloer en openhaard. Grote raampartijen met luiken en uitzicht over de tuin. Tussenruimte met veel lichtinval.

Op de 1e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en de 1e badkamer met terrazzo vloer, dubbele wastafel met meubel en vrijstaand ligbad op leeuwenpootjes. De betegeling is uitgevoerd in getrommeld marmer.

Boven de uitbouw is de mastersuite gerealiseerd. Met recht een privé domein binnen de woning. Voorzien van een royale kastenkamer, badkamer ensuite met wellnessinrichting: jacuzzi, stoombad/douche, sauna, dubbele wastafel met meubel, stortdouche. Betegeling uitgevoerd in getrommeld marmer. Sfeervolle masterbedroom met gashaard, fraaie luiken en radiatorombouw. Inbouwkasten en koelkast.
2e Verdieping voorziet in een speels ingedeelde grote slaapkamer met op maat gemaakte divider met slaapnis en inbouwkasten.
Eigen 3e badkamer met terrazzovloer, douche, toilet en wastafelmeubel.
Bergzolder.

Fraai aangelegde tuin (3735 m2) met schitterend overdekt terras met inbouwverwarming, buiten haard en verlichting.
2 Garages. Guesthouse met woonkamer met sfeervolle plavuizen vloer, antieke haard, keukenopstelling, badkamer, toilet en slaapkamer op 1e verdieping.

Geheel omheind privacy biedend perceel met gazon, heggen, borders en volwassen bomen. Aan de voorzijde voorzien van elektrische toegangspoort.

Vraagprijs: € 2.800.000,= K.K.

De verkoopopdracht wordt in collegiale samenwerking uitgevoerd met Coppelmans Makelaardij.