Beschrijving

Leende,
De verhuur van deze mooie energiezuinige woningen zijn vanaf nu gestart! Dat betekent dat u zich hiervoor per direct kan inschrijven via ons kantoor. Zodra we al uw gegevens hebben ontvangen, kunnen we een bezichtiging afspreken. De huurperiode is minimaal 25 maanden. Indien u meer vragen hierover heeft kunt u  contact met ons opnemen.

OMSCHRIJVING:
Deze fraaie 10 huurwoningen, aan de Julianstraat en Broekerstraat in Leende zijn royale, zeer comfortabele en nieuw gebouwde eengezinswoningen en worden compleet afgewerkt met een gezellige woonkamer, moderne openkeuken compleet met apparatuur, kastenwand, en toilet  voorzien van accessoires. Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer voorzien van ligbad, wandcloset, inloopdouche en dubbele wastafels . Middels vaste trap heeft u toegang naar de 2e  verdieping wat nu een grote open ruimte is maar die u heel makkelijk kunt u realiseren tot een  werkruimte en/of 4e slaapkamer. Tevens heeft deze ruimte veel lichtinval middels een  groot dakvenster en aansluitingen ten behoeve van wasapparatuur.
Maar ook de tuin is grotendeels afgewerkt. In de achtertuin is een bestraat terras van ca. 5 x 3 meter aanwezig en een looppad naar de buitenberging en poort. Op de erfgrenzen is een gaashekwerk met daartegen beplanting aangebracht. In de voortuin ligt een bestraat pad naar de voordeur en worden de erfgrenzen voorzien van beplanting. De overige aanplant in de tuin, zoals bijvoorbeeld gazon e.d. is door huurder zelf aan te brengen. Kortom de woning is volledig instap klaar en geheel aangepast aan de eisen van deze tijd.
 De inhoud van de woningen variëren van 450 m³ tot 477 m³, op percelen grond tussen de 121 m² en 180 m². De woningen hebben allen de beschikking over 2 eigen privé-parkeerplaatsen op het achterliggend terrein. Deze parkeerplaatsen zijn door nummering toegewezen aan de woningen, dus ook echt voor eigen gebruik. 
De woningen zijn zeer energiezuinig (EPC = 0) door uitstekende isolatie en de plaatsing van 15 stuks zonnepanelen waardoor het energieverbruik laag is. Zoals alle nieuwbouw woningen, zijn ook deze woningen niet meer op gas aangesloten. Daarnaast zijn de woningen gebouwd onder de regeling groenprojecten voor duurzame nieuwbouwwoningen.

Kenmerken