Omschrijving

Zeer luxe afgewerkt en modern vormgegeven vrijstaande villa met o.a. inpandig zwembad en kantoor, gesitueerd op fraai op het zuiden georiënteerd perceel van circa 1.694 m², gelegen nabij het centrum en op korte afstand van uitvalswegen en natuur. 

Indeling: 

Begane grond:

Hal:
Royale ontvangsthal met garderobe en gastentoilet met zwevend toilet en fonteintje. De hal vormt het verdeelpunt richting kantoor, souterrain, keuken en living.

Kantoor/slaapkamer:
Unieke kantoor/slaapkamer met een koepel voor daglicht toetreding en middels een dubbele glazen deur toegang tot de wellnessruimte. 

Keuken:
Prachtige keuken met luxe inrichting voorzien van alle mogelijke apparatuur (in strakke moderne opstelling), over 2 zijden verdeeld met gebruikmaking van de mooiste materialen. Fraaie lichte tegelvloer met vloerverwarming. 

Living:
Fenomenale en sensationele tuin-/eetruimte met bar. De imposante, glazen 'wall' zorgt voor een bijzondere lichtinval en uitkijk op de diepe, groene achtertuin. Verdeeld in zit-,en eetgedeelte (televisieruimte) met gashaardpartij en doorkijk naar het tuin-/eetgedeelte.
Buiten sluiten de terrassen en waterpartij naadloos aan op de architectuur van binnen. Fraaie lichte tegelvloer met vloerverwarming en voorzien van airco. 

Portaal/berging:
Portaal met toegang tot een ruime voorraadruimte/berging (direct achter de keuken), prima geschikt voor het plaatsen van klimaatkasten en/of andere witgoed. Via ditzelfde portaal toegang tot de ontspanningsruimte. Fraaie lichte tegelvloer met vloerverwarming. 

Wellness:
Ruimte met fitness/gym, biljart, douche, toiletgelegenheid en aansluitend het luxe inpandige zwembad, verwarmd en voorzien van een automatisch roldek. Tevens diverse schuifpuien naar tuin. Fraaie lichte tegelvloer met vloerverwarming. 

Garage:
Inpandige garage met elektrische op afstand bedienbare sektionaaldeur. Technische ruimte ten behoeve van het zwembad.

Souterrain:
Het souterrain is opgesplitst in een wijnkelder, voorraadruimte en technische ruimte ten behoeve van de C.V.

1e Verdieping:
-Middels overloop met diverse vaste inbouwkasten.

Slapen:
Masterbedroom met unieke en zeer speciale vide. Deze kamer beschikt over een grote walk-in-closet, airco en een prachtige eikenhoutenvloer.

Badkamer: 
Luxueuze wellness met royale jacuzzi, stoomcabine, grote doucheruimte, sauna en aansluitende ruimte t.b.v. het plaatsen van een zonnebank. Dubbele wastafel met meubel. 

Toilet:
Toiletruimte met zwevend toilet en fontein.

Slapen/baden
Royale 2e  slaapkamer gelegen aan de achterzijde met een prachtig uitzicht over de tuin. Aansluitend toegang tot eigen badkamer met ligbad, wastafel en toilet.

3e Slaap- c.q. werkkamer aan voorzijde voorzien van vaste inbouwkast en wastafel.

Tuin:
Prachtige, parkachtige tuin met diverse terrassen, boompartijen, waterpartij en 100% privacy. Aan de voorzijde van de villa is volop ruimte voor het parkeren van meerdere auto's, de oprit, een halve ronding zorgt voor een handige routing.


BELANGRIJK:		
* Bouwjaar 1966, geheel gemoderniseerd en verbouwd in 2002 
  zwembad en kantoor aangebouwd.
* Perceel 1.694 m2, inhoud 1480 m3, woonoppervlakte 475 m2.
* Optimale isolatievoorzieningen met o.a. rolluiken.
* Perfect afgewerkte villa voorzien van diverse domotica toepassingen.
* Prachtige en 100% privacy biedende achtertuin.
* Veel aandacht voor ontspannen, wellness en zwemmen.
* Uitermate geschikt voor wonen en werken aan huis.
* Alarminstallatie aanwezig.
* Op 7 autominuten afstand van Eindhoven, nabij ASML,, NXP, uitvalswegen en het gezellige centrum met diverse winkels, cafe’s en restaurants op loopafstand

Huurprijs € 3500,= per maand

Genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

Kenmerken