Beschrijving

BEST INTERMEDIAIR REAL ESTATE, LEENDE
BEL VOOR MEER INFORMATIE GERRIE ROYACKERS 06-22230896

Geheel gerenoveerde, gestoffeerde halfvrijstaande woonboerderij met grote achtertuin en twee opritten voor meerdere auto’s, slaap-en badkamer op de begane grond, sfeervolle living, nieuwe keuken compleet met apparatuur. Inpandige garage. Hal met vide en bordestrap, op de 1ste verdieping aan de overloop ligt een ruime slaapkamer en badkamer. Via een tussenportaal openbaart zich een mega slaapkamer met aan weerszijden dakvensters, aparte opbergkast en er is een aparte ruimte voor witgoed..

Sfeervolle living met mooie boerderijramen, Belgisch hardstenen vloer (verwarmd). Toegang naar kantoorruimte of speelkamer via schuifdeuren. Toegang tot nieuwe keuken met een eiland van bijna 4 m. inductiekookplaat, ingebouwde afzuiging, stoomoven, oven/magnetron vriezer en koelkast. Veel lades en kasten alsmede een gashaard. Toegang tot tussenhal met opslagruimte. 

Hal met vide en bordestrap. Glazen wand naar de woonkamer. Apart portaal naar toilet met hangcloset.

Slaapkamer met kastruimte en gashaard, openslaande deuren aan de voorzijde. Deur naar nieuwe badkamer met toilet, grote inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad. Houten vloerdelen op de grond en ook hier veel kastruimte.

Inpandige garage met een lengte van 5m. Bediening van de beregeningsinstallatie.

Overloop met lamelparket. Deze loopt door in de ruimte slaapkamer van 25m2 met ramen aan twee zijden. 
Nieuwe badkamer met toilet, grote inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad

Separate deur vanuit de overloop naar tussenportaal. Toegang tot opbergkast, technische ruimte en aansluiting voor witgoed, tevens middels vlizotrap naar opbergzolder.

Tevens toegang tot een multifunctionele ruimte met gashaard en bijna 4m nokhoogte. Deze kamer is voor meerdere doeleinden geschikt en is ruim 60m2. Meerdere dakvensters aan beide zijden waaronder een balkonvenster.

Vrije achtertuin met veel borders en groot grasveld. Voortuin met ruimte voor parkeren van auto met elektrische laadpaal. Bij de voordeur is plaats voor 3 auto’s.

Belangrijk
- Bouwjaar: ca. 1900, gehele woning verbouwd en gerenoveerd in 2018, inhoud ca. 1000 m3; perceel oppervlakte ca. 950 m2, woonoppervlakte 275 m2.
- De woning ligt gelegen in een rustige wijk, vlak bij de High Tech campus en uitvalswegen (A2/N2).
- Deze woning is ook tegen een meerprijs gemeubileerd te huur, vraag naar de mogelijkheden. 
- minimaal vanaf 12 maanden te huur

Kenmerken