Beschrijving

Startprijs € 1.025.000,- k.k. (bieden vanaf)

Te koop Eindhoven, Zwanenven 31;  
 
Italiaans met een twist!
 
Zeker de moeite waard is deze mooie, speels ingedeelde villa. De separate keuken, de living met de mooie notenhouten vloer, 3 ruime slaapkamers, luxe badkamer en de prachtige aangelegde tuin met de zwemvijver waarvan je het water letterlijk kunt drinken. Aan de voorzijde heb je een ruime oprit en toegang tot de inpandige garage met elektrisch op afstand bedienbare openslaande deuren. 

 For sale Eindhoven, Zwanenven 31;  
 
Italian with a twist!
 
This beautiful, playfully designed is definitely worth a visit. Separate kitchen, living with beautiful walnut floor, 3 spacious bedrooms, luxurious bathroom and beautifully landscaped garden with swimming pond. At the front you will find a spacious drive and access to  the walled-in garage. 

Indeling: 
Zodra u de hal binnenkomt, krijgt u al direct het gevoel of u terecht bent gekomen op een ontmoetingsplein in Italië: de mooie notenhouten vloer, hardhouten trapopgang met vide en plafond tot nokhoogte.

De woonkamer is gericht op de bijzondere fraaie en onder architectuur aangelegde tuin, waar u in de zomer kunt genieten van de fraaie kleuren. In de winter kunt rondom de openhaard zitten met aan weerszijden de met flagstones afgewerkte muren. Ook dan is het zicht op de tuin prachtig.
Middels het eetgedeelte komt u terecht in de gezellige U-vormige keuken, compleet met hoogwaardig apparatuur en afgewerkt met een prachtig granieten werkblad. 
De praktische, ruime bijkeuken is handig ingericht met kasten en een stortbak, wasmachineaansluitingen en een nieuwe Nefit HR-installatie. 

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, waarvan één met kwalitatief goede, vaste wandkasten) en een prachtige badkamer met voor de kenners onder ons, die kwaliteit waarderen, een half vrijstaand Bette ligbad! Ook is er een inloopdouche, toilet en een fraai wastafelmeubel met 2 wasbakken, opberglades en een grote spiegel. 

Op de zolder welke te bereiken is via een vaste trap heeft u volop bergruimte. Tevens zijn hier de verdelers gevestigd van de zonnepanelen. 
 
De tuin………deze heeft in tuinbladen gestaan, wat kun je er nog meer over schrijven dan dat het een prachtige, sfeervolle met veel liefde ingerichte ontmoetingsplaats is waar u alle seizoenen van kunt genieten van z’n diversiteit in kleuren en materialen. De zwemvijver heeft een eigen spoel- en filterinstallatie, alles ondergebracht in de technische ruimte bij de vijver.

BELANGRIJK: 
•Bouwjaar 1993, perceel 729 m2, woonoppervlakte ca 169 m2, inhoud ca 803 m3;   
•Isolatievoorziening : glas-, dak-, vloerisolatie: energielabel A;
•Nefit HR combiketel uit 2019, 23 zonnepanelen en tevens is er een laadpaal voor de elektrische auto aanwezig;
•Gelegen op ideale locatie, nabij centrum, treinstation en uitvalswegen A2 en A50, het wandel- en fietsgebied van Gijzenrooi is uw (gratis) achtertuin, die aan de achterzijde van de woning ligt en waar u zo naar “binnen” stapt. 
 
Een bezichtiging zal u overtuigen………

Kenmerken