Beschrijving

Startprijs € 425.000,- k.k. (bieden vanaf) 
 
Waar vind je het nog?! De ultieme kans om een authentieke langgevelboerderij uit 1890 te verbouwen tot het huis van uw dromen! Nabij het centrum van Maarheeze. Op een perceel van maar liefst 1.609 m², Inhoud ruim 1.270 m³ en een woonoppervlak van ca. 500 m². Met een multifunctioneel bijgebouw van ca 35 m² uit te breiden naar 90 m². Goede verbinding met de A2, ca. 15 min. van het centrum van Eindhoven en Weert en Maarheeze heeft een eigen NS station.

Where can you still find it?! The ultimate chance to convert an authentic long gable farm from 1890 into the house of your dreams! Near the centre of Maarheeze, on a parcel of 1.609 m², capacity over 1.270 m³ and a living area of approx.  500 m². Extendable to 90 m² with a multifunctional outbuilding of approx 35 m². Good connection with the A2, approx. 15 min. from the centre of Eindhoven and Weert. Maarheeze has its own railway station.

Indeling:
De indeling van de boerderij is nog “zoals het voeger was” met vele originele elementen zoals een schouw in de keuken, een opkamer, een proviantkelder, een grote “deel” (stalgedeelte) etc. etc. echter zullen enkel ruimtes aangepast gaan worden aan de huidige wensen. Kortom de grootte en de structuur van de boerderij biedt eindeloze mogelijkheden voor sfeervolle wonen en eventueel werken.

Tuin:
De tuin biedt veel privacy, het perceel is ingedeeld in 3 gedeelten te weten parkeren met een bijgebouw, fraai aangelegde siertuin en een achtertuin met kerstdennen.
De siertuin is fraai aangelegd en heeft enkele prachtige oude bomen.
De voortuin is voorzien van kiezelstenen en voor de woning staan twee volwassen lindes die het pittoreske plaatje compleet maken.
 
BELANGRIJK:	
-	Bouwjaar: 1890
-	Oppervlakte ca 1.609 m²
-	Inhoud ca  1.270 m³.
-	Bestemming “Wonen”
-	Bijgebouw van 90 m² toegestaan.
-	Wellicht is splitsing van de boerderij in meerdere woningen mogelijk.
-	Alle mogelijkheden om al uw woonwensen te realiseren..
-	Fraai gelegen nabij het centrum van Maarheeze.
-	Alle voorzieningen op loopafstand.
-	Goed bereikbaar via de A2 en het openbaar vervoer.


AANVAARDING:		IN OVERLEG
  
Genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

Kenmerken