Aanbod

Foto - Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Foto - Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Foto - Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Foto - Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Foto - Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Foto - Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Foto - Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Foto - Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Foto - Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Foto - Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Foto - Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot Foto - Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot
12 foto's beschikbaar

Te koop: Koestraat 2, 5688 AH Oirschot

Type object Appartement, penthouse
Gebruiksoppervlakte wonen 180 m²
Aanvaarding In overleg
€ 900.000,- k.k.

Algemeen

Nieuw te bouwen, luxe penthouse (180 m2) met adembenemend uitzicht over de markt van Oirschot. Het appartement is gelegen op de derde, vierde en vijfde verdieping. Vanuit de fraaie entree bereikt u de lift die u naar de 3e etage brengt. Op de 3e verdieping bevindt zich de entree/hal met separaat toilet, royale living met open keuken. Corridor met toegang tot 2 slaapkamers en luxe badkamer. Berging... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Appartement, penthouse
Bouwperiode 2019
Status Beschikbaar

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06750
Vraagprijs € 900.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 22 januari 2020
Bouw
Type object Appartement, penthouse
Woonlaag 3e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2019
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 180 m²
Inhoud 650 m³
Oppervlakte externe bergruimte 18 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 75 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1

Omschrijving

Nieuw te bouwen, luxe penthouse (180 m2) met adembenemend uitzicht over de markt van Oirschot. Het appartement is gelegen op de derde, vierde en vijfde verdieping. Vanuit de fraaie entree bereikt u de lift die u naar de 3e etage brengt. Op de 3e verdieping bevindt zich de entree/hal met separaat toilet, royale living met open keuken. Corridor met toegang tot 2 slaapkamers en luxe badkamer. Berging/technische ruimte. Op de 4e verdieping een multifunctionele ruimte met pantry en toegang tot het dakterras van maar liefst 75 m2 met schitterend uitzicht. Op de 5e verdieping een extra kamer/atelier. Mogelijkheid tot huur eigen parkeerplaats.
Deze nieuw te bouwen en vrij in te delen penthouse maakt deel uit van complex “Koestaete”: een luxe en kleinschalig appartementencomplex (slechts 7 luxe royale appartementen met ruime terrassen en balkons.) welke wordt gerealiseerd in het voormalige Lebro gebouw. Het gebouw, dateert uit de jaren 60 (architect Fons Vermeulen) en heeft een beeldbepalende uitstraling met hoge raampartijen en het karakteristieke torentje. Fantastische locatie, gelegen in de Koestraat, pal aan de Markt in Oirschot. De toekomstige bewoners beschikken over eigen buitenruimtes. Het plan wordt duurzaam ontwikkeld: goed geïsoleerd, gasloos en verwarmd middels warmtepomp.

Oirschot algemeen:
Oirschot, een gemeente met 18.000 inwoners met de dorpskernen Middelbeers, Oostelbeers, Westelbeers (de Beerzen) en Spoordonk kent twee beschermde dorpsgezichten: de met kastanjes omzoomde monumentale Markt en - in het buitengebied - het Stratense kapelletje met omgeving. Daarnaast getuigen - verspreid over Oirschot en de Beerzen - honderd goed geconserveerde monumentale gebouwen van een rijk historisch verleden. Niet minder dan elf unieke natuurgebieden maken Oirschot en de Beerzen tot een groene gemeente. Om die reden noemt Oirschot zich met trots "monument in het groen". Buiten de bebouwde kom is het één en al natuur: heide, vennen en voor deze streek specifieke landschappen.
De Oirschotse Markt met de meer dan vijf eeuwen oude St. Petrusbasiliek en het uit 1513 daterende voormalig raadhuis is een van de mooiste pleinen van Brabant. In de schaduw van het plein ligt het intieme Vrijthof met het Boterkerkje, dat het oudste tufstenen godshuis van Brabant is.

Plattegronden