Aanbod

Foto - Verkocht: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Foto - Verkocht: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Foto - Verkocht: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Foto - Verkocht: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Foto - Verkocht: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Foto - Verkocht: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Foto - Verkocht: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Foto - Verkocht: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Foto - Verkocht: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel Foto - Verkocht: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel
10 foto's beschikbaar

Verkocht: Beukenlaan, 6029 PX Sterksel

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 688,5 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 200.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

Bouwkavel van 688,50 m² in “de Heerlijkheid Sterksel”

Bouw (in) een “Zaligheid apart”.
Sterksel is het kleinste kerkdorp van de gemeente Heeze-Leende met ca 1.580 inwoners (stand in 2018). Toch heeft het rijke verleden van “De Heerlijkheid Sterksel” tot een bloeiende leefgemeenschap geleid met vele actieve verenigingen, een sterke dorpsraad, een fraai dorpshuis, een prachtige nieuwe basisschoo... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Verkocht

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06742
Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 10 oktober 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 688,5 m²

Omschrijving

Bouwkavel van 688,50 m² in “de Heerlijkheid Sterksel”

Bouw (in) een “Zaligheid apart”.
Sterksel is het kleinste kerkdorp van de gemeente Heeze-Leende met ca 1.580 inwoners (stand in 2018). Toch heeft het rijke verleden van “De Heerlijkheid Sterksel” tot een bloeiende leefgemeenschap geleid met vele actieve verenigingen, een sterke dorpsraad, een fraai dorpshuis, een prachtige nieuwe basisschool, een cafetaria en een supermarkt.
De natuur in Sterksel is veelzijdig, de schitterende Panbossen en natuurgebied de Lange Bleek met mee stromende beeklopen.
De kernen van de omliggende dorpen Heeze, Maarheeze (beide met een treinstation), Leende en Someren zijn via diverse invalswegen binnen ca. 10 minuten bereikbaar.

Het bouwkavel is gelegen aan een prachtige laan met oude bomen in het centrum van Sterksel. Het vigerend bestemmingsplan staat het bouwen van één vrijstaande woning of twéé woningen type twee onder een kap toe. De regels van het bestemmingsplan bieden ruime mogelijkheden om de woning(en) èn eventuele bijgebouwen naar uw wensen te ontwerpen en te bouwen.

Kantoorruimte, praktijkruimte en lichte bedrijvigheid aan huis in milieu categorie 1 of 2 past ook binnen het bestemmingsplan.

Belangrijk:
* Perceel grootte 688,50 m²
* Ruime mogelijkheden binnen het bestemmingsplan.
* Toegestane bijgebouwen 100 m²
* Goed ontsloten door diverse invalswegen
* Prachtige groen omgeving met aangrenzende uitgestrekte natuurgebieden
* Per direct beschikbaar

Aanvaarding in overleg

Vaste koopprijs € 200.000 k.k.


Genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

Brochure(s) en overige bijlagen