Omschrijving

Startprijs € 495.000,- k.k. (bieden vanaf)
Een buitenkans tegen buitengewoon interessante condities!!!!

Smaakvol gerenoveerde, goed geïsoleerde woonboerderij op een landelijke locatie. Een perceel van maar liefst 1.770 m², 244 m² woonoppervlak. Ruime living, multifunctionele ruimte, grote leefkeuken, ruime bijkeuken, 4 slaapkamers (mogelijkheid voor meer), ruime berging, carport voor 2 auto’s en grote opslagruimte/werkplaats.
 
Indeling: 
 
Begane grond:
 
Entree:
Een authentieke voordeur biedt toegang tot de hal met een fraai oud houten plafond, plavuizenvloer en schoonmetselwerk wanden. De hal geeft toegang tot de living, de keuken, een multifunctionele ruimte, de meterkast en een prachtige eiken open trap naar de verdieping.	
 
Living:
Ruime living met veel ramen, een plavuizen vloer deels gestucte wanden, een gewelven plafond, een fraaie schouw en een opkamer.	
 
Multifunctionele ruimte/Kantoor:
Sfeervolle extra kamer met vele mogelijkheden zoals b.v. kantoor, TV-kamer, speelkamer of fitnessruimte. Met een schouw, plavuizen vloer en gewelven plafond.
 
Keuken:
Riante leefkeuken met grote raampartij met uitzicht op de tuin. Een fraaie schouw, een houten aanrechtblad, plavuizen vloer en gewelven plafond. De keuken staat in open verbinding met de living en is daarnaast bereikbaar vanuit de hal en de bijkeuken.

Kelder:
Vanuit de keuken is een ruime half verdiepte kelder (onder de opkamer) bereikbaar, ideaal voor de opslag van levensmiddelen en/of wijnkelder.	

Bijkeuken:
Een ruime, half betegelde bijkeuken die van zowel de voorzijde als de achterzijde van de woning toegankelijk is. De bijkeuken biedt toegang tot de badkamer, een separate douche en een toilet. In de bijkeuken is de Cv-ketel (2010) gemonteerd, een uitstortgootsteen en aansluitingen voor witgoed.

Badkamer:
Geheel betegelde badkamer met ligbad en een wastafel met warm en koud stromend water.

Douche:
Een separaat, geheel betegelde badkamer met een douchecabine en een wastafel met warm en koud stromend water.

Toilet:
Geheel betegeld toilet met fonteintje.
 
Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.
 
1e Verdieping:
Via de eiken open trap bereikt u de overloop die toegang biedt tot twee slaapkamers, een tussen vertrek naar nog eens twee slaapkamers  en een berging.	
 
Slaapkamers:

1e  Slaapkamer:
Ruime slaapkamer met raam, bergkast, een wastafel met warm en koud stromend water.

2e en 3e slaapkamer:
Ruime slaapkamers met elk een raam en bergruimte.

4e slaapkamer:
Slaapkamer met raam en een wastafel met warm en koud stromend water.

Tussenvertrek:
Tussen slaapkamer 1 en 2 en de overloop bevindt zich een vertrek dat toegang biedt tot een toilet. Deze tussenruimte biedt de mogelijkheid om met een redelijk kleine ingreep een 5e slaapkamer te creëren. 

Berging:
Vanuit de overloop is een praktische bergruimte bereikbaar.

Toilet:
Geheel betegeld toilet.

Tuin:
De voortuin bestaat uit een gazon met drie karakteristieke oude leilindes. In de ruime zij- en achtertuin is een tevens een groot gazon met enkele oude bomen.
De tuin word begrensd door een gemetselde schutting, een hekwerk en een grote L-vormige berging met diverse vertrekken en een sfeervol afdak.
 
Carport:
Een mooie, in steen opgetrokken en met pannen gedekte ruime carport voor twee auto’s.
 
Berging:
In de achtertuin is een grote L-vormige berging die vele doelen kan dienen zoals atelier, werkplaats, tuinhuis, garage, etc. etc. De berging is deels verhard met plavuizen en deels met een betonnen vloer. Ook is de bergruimte voorzien van krachtstroom aansluitingen. 

BELANGRIJK:	
•	Bouwjaar: 1910.
•	Gerenoveerd vanaf 1994.
•	Oppervlakte ca 239 m².
•	Inhoud ca. 828 m³. 
•	Perceel 1.770 m².
•	Cv-ketel 2010.
•	Fraaie landelijke locatie.
•	Nabij uitgestrekte natuurgebieden.
•	Vele uitvalswegen en voorzieningen in de directe omgeving.
 
AANVAARDING:		IN OVERLEG
 
Genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

Kenmerken