Beschrijving

Koopprijs  € 5.000.000,- k.k.


Met recht een heerlijk warm familiehuis, ontworpen om te genieten.

Eenmaal binnen ben je verliefd!

Gebouwd in de stijl van een Frans Manoir met een moderne, warme uitstraling binnen. Een zeer hoog en gedetailleerd afwerkingsniveau van natuurlijke materialen als beton, natuursteen en hout. 

De kenner ziet in de gehele woning de verrassende en unieke details van de hand van de architect Joep Hertroijs. 

Elke beschrijving doet dit huis te kort, dit huis moet je zien!

A truly, lovely warm family house, designed to enjoy. 

Once inside, you are in love !

Built in the style of a French Manoir with a modern, warm look inside. A very high and detailed level of finish. Natural materials such as concrete, natural stone and wood have been used. The connoisseur sees the surprising and unique details in the entire house, designed by architect  Joep Hertroijs. 

This house is a must see! 

Voor een eerste indruk:

Op de begane grond bevindt zich o.a. een zeer ruime leefkeuken die in een open verbinding staat met de eetkamer en het verwarmde overdekte terras, beiden met een open haard. Een perfecte balans tussen allure en warmte. 
De living, ook met open haard, is een zee van licht, door de grote raampartijen met een magnifiek uitzicht op de weidse tuin op het zuiden. Volop privacy en vrij. 

Op de eerste  verdieping bevinden zich de slaapkamers. De overloop is, met al zijn licht en ruimte al fotogeniek van zichzelf. De master-bedroom biedt volop licht en rust en heeft een open haard, balkon, luxe badkamer en de toegang tot de kleedkamers. 
Verder 4 slaapkamers, elk voorzien van een en-suite badkamer. Enkele kamers hebben een vide en één van de kamers heeft de privacy van een eigen appartement.

De tweede verdieping geeft nog een verrassing met o.a. een fantastische torenkamer.

Het souterrain met overal daglicht is ingericht met o.a. het zwembad met openslaande deuren naar het terras, sauna en de fitnessruimte. Maar ook een wijnkelder, een heerlijke chill-ruimte. Diverse mogelijkheden zoals gastenverblijf of kantoor aan huis.

Aparte garage met ruimte voor drie auto’s.

Fraai aangelegde tuin rondom met prachtige volwassen bomen, fruitgaard en borders. Aan de achterzijde nog een stuk bosperceel met paden, met mogelijkheid tot boswandeling op eigen terrein.

Kenmerken