Beschrijving

Vraagprijs € 4.850.000,- k.k.

Molenvenlaan 10, Waalre

Onder moderne architectuur met veel oog voor detail gebouwde, vrijstaande villa met ongekende luxe en wooncomfort gelegen op schitterend privacy biedend perceel wat natuurlijk overloopt in de bossen. 

De villa is onder andere voorzien van een werkkamer op begane grond, royale living met grote glazen puien naar tuin, moderne design leefkeuken en tv-kamer. Op de verdieping 3 slaapkamers en 1e ensuite-badkamer, 2e badkamer en een hoofdsuite met garderobe en 3e badkamer. Fraai aangelegde tuin met infinity-pool en overdekt terras met buitenhaard.

Middels fraaie taatsdeur toegang tot hal met vide, design betontrap, garderobe en separaat toilet. Vanuit de hal zowel toegang tot kantoor, living als leefkeuken middels fraaie stalen deuren met glas. Kantoor met alle voorzieningen en grote glazen puien. Living met grote glaswand aan de achterzijde met uitzicht op en toegang tot de tuin. Voorzien van gashaard. Luxe leefkeuken met kook- en spoeleiland, fraaie kastenwand en alle apparatuur. Eetkamer en t.v.-/zitkamer met loopdeur naar tuin. Doorgang naar bijkeuken met keukenopstelling en inbouwkasten, berging met inbouwkasten en technische ruimte voor het zwembad. Badkamer met douche, wastafel en toilet ten behoeve van het zwembad, welke zowel van binnen als van buiten bereikbaar is. Grote dubbele garage.

Middels betontrap toegang tot vide. Separate wasruimte. Hoofdslaapkamer met prachtig uitzicht op de tuin, inloop garderobe en design badkamer met wastafel, vrijstaand bad, separate douche en toilet. 2 Royale slaapkamers met ensuite-badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. 4e Slaapkamer met inloopgarderobe en 3e badkamer met wastafel, toilet en separate douche. Bergruimte met technische opstellingen. 

Fraai aangelegde, privacy biedende achtertuin (volledig omheind en bereikbaar via elektrische poort) met infinity-pool en fraai overdekt terras met buitenhaard.

Bijzonderheden
* Fantastische locatie in villawijk Duin en Ven op een volop privacy biedend perceel wat natuurlijk overloopt in het bos;
* Zeer fraaie architectuur en onderscheidend materiaal gebruik;
* Zeer uitgebreide technische installaties;
* Bijzondere infinity-pool en en overdekt terras.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matt Andreoli 06-50691876 of Ingrid van Nieuwenhoven 06-11322849.

Kenmerken