Bemiddeling bij verkoop van vastgoed

Best Intermediair Vastgoed Makelaardij Leende voor de beste verkoopprijs van uw woning

Overweegt uw huis te gaan verkopen? Hebt geen idee waar te beginnen? Neemt u dan contact op met Best Intermediair Vastgoed Makelaardij Leende.

Al meer dan 40 jaar ervaring in bemiddeling van vastgoed, met woonhuizen als specialisatie

Uw woning verkopen, dan heeft u met Best Intermediair Vastgoed Makelaardij Leende de beste kans op de beste prijs. Onze huismakelaar Matt Andreoli biedt u namelijk als enige makelaar in de regio een garantieprijs voor de woning van uw koper. Daardoor heeft de koper geen aarzeling meer om direct tot aankoop over te gaan, en hebt u dus een grotere slagingskans voor de verkoop van uw woning.

Best Intermediair Vastgoed Makelaardij Leende bemiddelt graag voor u

Met plezier begeleiden wij en ontzorgen u gedurende het gehele proces tot en met de verkoop van uw huis, villa, bungalow of appartement. Daarnaast kunt rekenen op onze professionele en vakkundige begeleiding en persoonlijke aanpak.

Ons uitgebreide netwerk in de huizenmarkt binnen en buiten de regio zetten wij graag in voor u. Vanuit onze vestiging in Leende bestrijkt ons werkgebied nagenoeg heel Zuidoost-Brabant. Kiest u voor Best Intermediair Vastgoed Makelaardij Leende dan kiest u voor een vertrouwde en kundige organisatie. Voor zorg en aandacht. Waar men voor u klaarstaat en zes dagen per week actief is. Voor aankoop, verkoop en taxatie van koop- en huurwoningen. Maak nu een vrijblijvende afspraak!

Meer weten over onze aanpak?

Maak nu een vrijblijvende afspraak!