Bemiddeling bij verkoop van vastgoed

Met een prettig gevoel uw woning verkopen

Samen bepalen we een verkoopstrategie voor de optimale verkoop van uw woning.

Het verkopen van uw huidige woning is een beslissing die u niet zomaar maakt. Begrijpelijk dat u met bepaalde vragen zit. Waar moet u überhaupt beginnen na het besluiten dat u gaat verkopen? Wij staan graag voor u klaar om al uw woonvragen te beantwoorden en om een succesvol verkooptraject op te starten. De verkoop van uw woning moet een prettige afsluiting zijn van de tijd die u daar beleeft heeft, geen stressvol proces.

De beslissing is genomen. U gaat uw huis verkopen. Maar wat dan? Door het inschakelen van onze gespecialiseerde verkoopmakelaars geeft u uzelf garantie op de beste verkoopprijs. Daarbij bieden wij u iets unieks. Onze huismakelaar Matt Andreoli biedt u zelfs als enige in de regio een garantieprijs. Maar de prijs is misschien niet eens het belangrijkste. Wij willen graag dat u weet dat u het gehele traject bij ons terecht kan voor al uw vragen. Daarom zijn wij proactief en
zorgen wij dat u ten alle tijden in contact staat met ons team.


Samengevat bent u bij ons gegarandeerd van:

  • Oprechte interesse
  • Ruim 40 jaar lokale én regionale ervaring
  • Een breed netwerk
  • Pro-actieve aanpak
  • Hoge mate van betrokkenheid
  • Rust in het werk
  • Groot netwerk door ervaring zowel met bestaande relaties als expats.


Best Intermediair Vastgoed Makelaardij Leende staat voor u klaar. 

Tijdens het gehele proces wordt u door ons ontzorgt. Veel opdrachtgevers noemen het ook wel een VIP-behandeling. Wij nemen écht de tijd om u beter te leren kennen. Alleen zo kunnen wij de juiste strategie opstellen voor de verkoop van uw woning. Ons team staat voor u klaar, ook ná de verkoop.

Meer weten over onze aanpak?

Maak  vrijblijvende afspraak!