Over ons

Echt de tijd nemen en aandacht hebben voor onze opdrachtgevers, dat is voor ons belangrijk. De afgelopen jaren zagen wij de woningmarkt steeds gehaaster en gejaagder worden. Een ontwikkeling die niet bij onze werkwijzen past. Juist het kopen of verkopen van opdrachtgevers de rust en begeleiding om een weloverwogen beslissing te maken. Door deze manier van werken zetten beide partijen met een ontspannen en een goed gevoel hun handtekening tijdens de overdracht. 

Deze manier van werken is voor ons niet nieuw. Al ruim 40 jaar zijn wij actief in de bemiddeling van vastgoed door de gehele regio Zuidoost Brabant. Door de jaren heen zijn wij regionaal actief geworden in de aankoop, verkoop, taxaties en verhuur van woningen. Hierdoor hebben wij een sterk eigen netwerk kunnen opbouwen wat wij tot de dag van vandaag nog intensief onderhouden. Ook als de werkzaamheden al zijn afgerond. Dit doen wij niet alleen om zeker te weten dat onze opdrachtgevers na een tijdje nog steeds tevreden zijn, ook zetten wij bij nieuwe opdrachten vaak ons netwerk in om koper en verkoper sneller te kunnen koppelen.

Door onze net wat andere manier van werken, zien wij onszelf eigenlijk niet als een standaard makelaar. Wij geloven erin dat we geen stenen verkopen, maar een nieuw thuis. En dat kunnen wij niet doen zonder echt contact te hebben met de opdrachtgever. Aandacht is bij ons geen bijzaak maar een hoofdzaak. Door écht mee te denken en te kijken naar mogelijkheden ontstaat er een positief traject en zijn onze opdrachtgevers vaak extra blij met de beslissingen die zij maken. En als zij blij zijn, zijn wij dat natuurlijk ook. Ons team is er echt voor jou. Heb je bepaalde woonvragen of wil je graag een keer kennismaken? Kom dan eens vrijblijvend bij ons langs voor een kop koffie of neem contact op.